miercuri, 31 martie 2010

                                                    IUBIRE....NECONDITIONATA
Nu mi-au placut niciodata jumatatile de masura,sferturile de trairi,zambetele false si tocmai de aceea am ales sa-mi tina companie un bichon plin de viata si maxima energie.Ma face mereu sa zambesc.Nu conteaza ce fel de zi ai,ce probleme,cand il vezi zambesti automat.El ne iubeste pe toti la fel de mult,neconditionat.
  Sunt inconjurata de oameni buni si fiecare gest de bunavointa il vad ca pe un mare miracol,pe care-l pretuiesc profund.
Uneori simt ca viata pe care o am mi-a fost daruita asa cum e,cum se aseaza zi de zi ,ca o constructie trainica.Nu mi-am dorit o viata pufoasa cu vise mici asa cum nu mi-am dorit nici piedicile din calea mea.Dar daca e ordin ,cu placere.
Bubu alearga,e comic,zambesc,e de bine!

luni, 29 martie 2010

                                         NE STIM .....DE-O VIATA
Am un prieten pe care-l stiu de-o viata .Prieteniile legate timpuriu deobicei se rup sau ramane nostalgia lor,la noi viata a vrut sa fie altfel.Numai noi doi am reusit,cred,sa vedem Rocky in toate cele patru sau cinci variante,de zeci de ori,si ca niste cinefili adevarati sa le si comentam ore intregi,spre exasperarea celorlalti prieteni.Avem multe amintiri,mi-a daruit o prietenie frumoasa,sacaitoare uneori si usor parinteasca,dar a avut mereu grija de mine.A plans pentru mine,nevoit fiind sa-si inchida trairile facandu-si rau.As face orice si oricand totul pentru el,zambesc pentru ca il vad facandu-mi deja o lista.
Sarbatorea Floriilor anunta sosirea Mantuitorului in Ierusalim unde a fost intampinat cu ramuri inflorite de curmal.In aceeasi zi ii sarbatorim si noi numele si-mi place sa spun ca el este floarea mea de curmal.

sâmbătă, 27 martie 2010


                                         AM UN SINGUR FLUTURE

E adevarat,am un singur fluture,dar ii impart frumusetea cu cateva persoane dragi mie.Imi place sa spun ca-i pastrez eu gingasia ,si tristetile,  si bucuria.Ma dor lacrimile ei si i le-as sterge imbratisand-o intr-o dulce amnezie.
Ma strecor pe varfuri in viata ei,de teama sa n-o ranesc cu fericirea sau tristetea mea.E sensibila,dulce,capricioasa,e fragila ca un fluture.Suflu cu putere in aripile ei sperand sa-i dea liniste,intelepciune si o dragoste mare..A fost inconjurata de iubire dintotdeauna,n-ar putea sa traiasca fara ea,fara culorile ei.
Viata iti ofera buchete de trandafiri,de asfintituri,de sperante,bani si oportunitati,dar mie mi-a daruit un singur fluture.Pentru LAURA

vineri, 26 martie 2010

                                     
                                O VESTE BUNA......O VESTE REA...!


Nu am crezut niciodata ca exista viata nepresarata cu obstacole sau fara hartoape,dar nu le cunoscusem adancimea.Adolescenta mi-o aduc aminte ca pe o mare cautare a sufletului pereche .Nici nu mi-am imaginat vreodata ca nu am sa-l intalnesc .Am fost sigura ca o sa traiesc in profunzime si asa a fost..Cautare si miracol.
Sunt fericita acum.
Cred in iubirile nemintite si in oameni adevarati,in firele invizibile care ii leaga.
Norii tematori  pe care-i simt deasupra,acum,vor trece intr-un fel sau altul.Ma doare gandul ca poate nu am trait destul de intens frumusetile iubirii mele,ca poate uneori am fost superficiala.
Bat spre drama,cand ar trebui sa-mi umplu sufletul cu speranta.Trebuie sa inaintez pentru ca am ecou si sufletul meu are rezonanta.
Nu vreau sa spun mi-e dor pentru ca acum e o alta viata, de fapt mi-e dor de mine.Nu-mi amintesc sa fi avut vreun gol in viata mea si cred ca tocmai plinul m-a tinut in viata.Ca un spectator tacut privesc putin in urma,doar putin,si ma simt coplesita de o iubire mare,de o suferinta mare si de bucuria de a cunoaste mari suflete.Voci care nu-mi erau atat de cunoscute au devenit parti ale sufletului meu si cu multa iubire ma plec in fata lor.Bine ati venit! Sufletul meu e mare dar a avut dintotdeauna portile destul de strimte,profunzime,noblete.
Eh,sunt doar niste nori !
                               

duminică, 21 martie 2010

NU E DE STAT IN CASA

Afara e superb.E cald si bine.Nu-mi vine sa cred ,parca as fi un copil.Ma bucur de orice licarire de primavara.Trebuie sa ajung putin si la mare,macar s-o vad.Cer senin,soare,rasete,liviu,flori,fluturi,laura,totul.Mai am cativa munti de mutat ,nu multi,si poate ,de fapt nu poate,trebuie sa invadez normalul si frumosul din viata mea.Acum e altfel.Totul s-a schimbat.Am mult mai multi prieteni .Aud ciripit de pasarele,mama,mihaela,marieta,ema,andreea,loredana,elena,roxana,doina,se aud din ce in ce mai bine.Suntem un tot,singuratatea chiar daca nu mi-a fost sortita,nici nu mi-am dorit-o.
Dintr-o incredere incrustata in gene am invatat sa lupt pentru dragostea mea.
Acum ,hai afara!

sâmbătă, 20 martie 2010

PICATURI DE PRIMAVARA


Am adorat dintotdeauna primavara si e din ce in ce mai scurta si mai vulcanica.Fiori de anotimp inflacarat de muguri ,de viata,de cer senin ne improspateaza clipele.Parca in ciuda noastra e asa scurta.Nebunia si graba in care traim pare putin mai dulce acum.
E bine,e soare,e cald,sunt flori,culori,trairi impinse la maxim,iubiri impartasite!!!
Asa e EA ! Vine si pleaca!

vineri, 19 martie 2010

TRAIESC

Nu m-as fi gandit niciodata ca o sa incep sa gust viata pana la esenta, sa-i cuceresc clipele cu zambetul pe buze.Gratie destinului ma strecor in micimea mea,printre oamenii dragi mie si cu aju torul lor vibrez.N-am vrut sa plang si-am plans,am vrut sa rad si-am reusit cu greu.
E frumos!Poate parea simplu,dar credeti-ma ,nu e.
Marea e la doi pasi de mine,am vazut-o ieri,stie sa-ti dea putere,iubire,stie ca e pacat sa nu vrei sa le dai mai departe,oricui,oriunde....

Persoane interesate

Despre mine

Fotografia mea
despre mine....mi-as fi dorit sa scrie el,ce-mi spune zi de zi,ca sunt o mangaiere. important ca pot umple o viata si mi-e suficient